Om oss

Banger är en korvkiosk i lyxförpackning som tar korven in i värmen! Och den första restaurangen i lokalen MESS som ligger mellan Mäster Samuelsgatan 19 och Smålandsgatan 26. 

På BANGER får alla korvälskare chansen att uppleva håll-käften-goda korvar i en unik miljö där snabbmat, gemenskap och underhållning följs åt. Menyn innehåller en uppsjö av olika toppings och tillbehör. Alltifrån en enkel "kokt med bröd" till lime- och smörslungad hummer med tryffelskum på en Pork Banger.

Konstnären bakom alla BANGER'S korvkonstverk är vår Korvmesstare Kerim. Uppväxt i LA med mamma från Sverige och pappa från Turkiet har Kerim utvecklat en passion för mat, med ett särskilt intresse för korv, som sträcker sig över kontinenter. Med en karriär som omfattar allt från Michelin-krogar till nattklubbar, har Kerim nu dominerat korvscenen i fjorton år. Han har bland annat grundat Taylors and Jones, skapat en särskild korv åt ABBA och dessutom skrivit en bästsäljande korvbok. Men framförallt så smakar allting så väldigt gott!

FAQ

Får man ta med sig hunden?
– Självklart. Alla dogs är välkomna på Banger, även de med fyra ben!
Har ni glutenfritt bröd?
– Ja, både korvbröd och tunnbröd! Ska vara de bästa på marknaden enligt våra gäster.
Har ni vegansk korv?
– Yes! Och en väldigt bra sådan: BOOM Banger.

Kontakta oss

  1. mån
  2. tis
  3. ons - tor
  4. fre
  5. lör
  1. Sommarstängt under hela juli. Öppnar igen den 3:e aug. Stängt