Toppbild SWEET_med logga kopiera

SWEET CHARITY REGNBÅGSBRUNCH

Något sött, något surt, något salt. Och så gott åt alla håll. Stockholms nya brunchkoncept SWEET, som är tillbaka den 4:e augusti med regnbågstema vill att du ska kunna äta gott samtidigt som du gör gott. För kroppen och samhället.

De här gången hålls SWEET Charity Brunch dagen efter Pridefestivalens parad och har regnbågstema!  Som vanligt är vi i restaurang Bangers lokaler på Mäster Samuelsgatan 19. Och den här gången går en del av alla matintäkter går till välgörenhetsprojektet Regnbågsfondenen organisation som arbetar för att skapa en värld där alla människor har samma grundläggande fri- och rättigheter oavsett sexuell läggning och könsidentitet.

Bakom initiativet står stjärnkonditorn Elisabeth Johansson. Elisabeth har lång och gedigen erfarenhet som konditor, kock, kokboksförfattare och matstylist. De flesta känner nog igen henne från matlagningsprogram på TV och nu startar hon alltså upp Stockholms godaste brunch. 

Och menyn då? Jo, här ryms allt från sött, till salt och surt. Som besökare ska du kunna välja mellan hälsoalternativ som avokadotoast av rågbröd, bubbliga våfflor med extra allt och varma brunchklassiker i ny tappning.

För att få plats behöver du boka och göra ett förköp via knappen ovan. Bokningar kan läggas kl 11. Sen har brunchen öppet till klockan 16. Grundpriset är 295 kr och då ingår en dessertbuffé med bl.a. SWEETs fantastiska bakelser och en matigare buffé med allt från bröd till äggröra. Dryck och flera andra lyxiga godsaker kan köpas på plats.

Välkommen!

Kontakta oss

  1. mån
  2. tis
  3. ons - tor
  4. fre
  5. lör
  1. Sommarstängt under hela juli. Öppnar igen den 3:e aug. Stängt